1149 Budapest Zugló XIV. kerület Törökőr
 
Honlap készítés
Honlap készítés


Honlap készítést vállalok szakszerűen, garanciával. Az általam készített weboldalakra az alábbiak jellemzők igény szerint.

Felhasználóbarát

Átlátható, gyorsan és hatékonyan informál, megrendelésre ösztönöz, hasznot hoz.

Keresőbarát

A weboldal forráskódját úgy írom, hogy ne csak a látogatók, hanem a keresőprogramok - közülük elsősorban a Google - is lássák, értsék, hogy mi a weboldal tulajdonos célja, mit kínál. Cél az első oldali Google helyezés igény szerint.

Mobilbarát

Egyre növekszik azok száma, akik okos telefonról, tabletről interneteznek. Fontos, hogy ők is megfelelően lássák az oldalt a kisebb képernyőn. Emellett a keresők a mobil barát oldalakat részesítik előnyben a mobil eszközt használók részére.

Weboldal fejlesztés során a gondolat megszületésétől az anyag elkészüléséig végigviszem a folyamatot.  Ha nem jártas az internet világában, nem gond. Elegendő meghatározni, hogy mit szeretne elérni weboldalával. Igény szerint programozok az egész egyszerű névjegykártya jellegű oldalaktól az intelligens, önállóan frissülő, más weboldalakkal kommunikáló szoftverig. Szoftvereim, weboldalaim megfelelnek az aktuális jogszabályi előírásoknak.

Kapcsolódó szolgáltatások

Domain regisztráció, tárhely bérlés, vektorgrafikus látványterv készítés, HTML, CSS, PHP, MYSQL programozás, tesztelés, webáruház készítés.

Egy honlap fejlesztés során fontos a személyes megbeszélés. Senki nem szeret órákat autózni egy-egy tárgyalás miatt más városokba. Telefonon, vagy számítógépen pedig elég korlátozott az információ átadása. Budapesti irodában dolgozok, így budapesti és pest megyei cégekkel, illetve, akik rendszeresen járnak Budapesten, rövid időn belül, hatékonyan tudunk előre haladni egy honlap készítési, üzemeltetési projektben.

Honlap készítés
Internet előfizetők számának alakulása Magyarországon

Honlap készítés szükségessége

A honlap készítés szükségességét a mellékelt diagram is mutatja. Az internet előfizetések száma Magyarországon 10 év alatt 1.000.000 darabról 7.000.000 darab fölé növekedett. Egy előfizetést több személy használ, így az internet használók száma ennél jelentősen nagyobb. A termékek szolgáltatások piaca folyamatosan növekszik az interneten.

Érvényes CSS!

© minden jog fenntartva
Szoftver fejlesztés
Egyedi szoftver fejlesztés
Szerviz program
Nyilvántartó program
Ügyviteli szoftver
Honlap készítés
Weboldal készítés
Webáruház készítés
Mobil barát weboldal
Ötlettől a megvalósításig
Weboldal üzemeltetés
Weboldal frissítés
Honlap költöztetés
Domain fenntartás
Tárhely bérlés
Online marketing
Keresőoptimalizálás
Keresőregisztráció
Linképítés
Ügyfélszerzés
2003. - 2018. 15 éve a programozás világában.
 
 
 
Ügyviteli program kisvállalatoknak.