1149 Budapest Zugló XIV. kerület Törökőr
 
Online marketing
Online marketing Zugló


Az online marketing célja az ügyfél szerzés. A weboldal készítés, a domain regisztráció, a mobil barát weboldal kialakítása mind alapvető eszközök a látogatók szerzésében, de online marketing nélkül önmagukban erre nem alkalmasak. Cégünk 2004. óta végez online marketinget, ügyfélszerzést. Az online marketing több tevékenységet ölel fel. Többek között az alábbiakat tartalmazza.

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás – más néven SEO - során a weboldalt a keresők számára is láthatóvá tesszük a megfelelő módon. Egy designer látványt készít a látogatóknak, a SEO szakértő ugyanezt teszi átvitt értelemben a kereső programok részére. Legfontosabb partnerem ebben a Google.

Keresőregisztráció

A keresők több csatornát is biztosítanak a webmestereknek, hogy tudassam velük weboldalunk paramétereit. Ezek használata növeli a nézettséget és a kereső programoknak is jó.

Linképítés

A linképítés lényege a weboldalunkra mutató linkek elhelyezése témában kapcsolódó értékes, színvonalas oldalakon.

Tartalom fejlesztés

A keresőoptimalizálás részeként is értelmezhető a látogatók számára hasznos szöveges és multimédiás tartalmak megjelenítése.

Weboldal tesztelés

A weboldalak működését tesztelni kell különböző böngészőkben és felbontáson, eltérő operációs rendszereken, minél nagyobb mértékben lefedve a látogatók által használt csatornákat.

Elemzés

Weboldalaink működését professzionális szoftverek mérik. Egyesek marketing szempontokat figyelnek, mások a technikai paramétereket rögzítik. A naplófájlok elemzése és a rájuk való reagálás fontos része az online marketingnek.

A fentiek elvégzése olyan módon, hogy ügyfelet szerezzünk vállalkozásunknak, sok szakmai tapasztalatot és időt igényel. Cégünk hatékonyan el tudja ezeket végezni. Hogy működik a marketingünk, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Ön most ezt olvassa. Innen már csak egy gombnyomásnyira van a megoldástól: keressen meg, vagy kérjen ajánlatot!

Érvényes CSS!

© minden jog fenntartva
Szoftver fejlesztés
Egyedi szoftver fejlesztés
Szerviz program
Nyilvántartó program
Ügyviteli szoftver
Honlap készítés
Weboldal készítés
Webáruház készítés
Mobil barát weboldal
Ötlettől a megvalósításig
Weboldal üzemeltetés
Weboldal frissítés
Honlap költöztetés
Domain fenntartás
Tárhely bérlés
Online marketing
Keresőoptimalizálás
Keresőregisztráció
Linképítés
Ügyfélszerzés
2003. - 2018. 15 éve a programozás világában.
 
 
 
Ügyviteli program kisvállalatoknak.