1192 Budapest Kispest XIX. kerület Kispest
info@betaszoftver.hu
 
Online marketing

Ajánlatkérés
kötelezettség nélkül

Az Ön telefonszáma.


Hány fő dolgozik a vállalkozásban?

1 fő
2-10 fő
több, mint 10 fő


Melyik szolgáltatás érdekli?

Szoftver fejlesztés
Honlap készítés

Online marketing Honlap üzemeltetés

Az adatvédelmi feltételeket elfogadom

Online marketing Zugló


Az online marketing célja az ügyfél szerzés. A weboldal készítés, a domain regisztráció, a mobil barát weboldal kialakítása mind alapvető eszközök a látogatók szerzésében, de online marketing nélkül önmagukban erre nem alkalmasak. Cégünk 2004. óta végez online marketinget, ügyfélszerzést. Az online marketing több tevékenységet ölel fel. Többek között az alábbiakat tartalmazza.

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás – más néven SEO - során a weboldalt a keresők számára is láthatóvá tesszük a megfelelő módon. Egy designer látványt készít a látogatóknak, a SEO szakértő ugyanezt teszi átvitt értelemben a kereső programok részére. Legfontosabb partnerem ebben a Google. Egyik nagy előnye, hogy hatékonyan lehet irányítani, hogy milyen keresőszavakra találják meg az Ön honlapját.

Keresőregisztráció

A keresők több csatornát is biztosítanak a webmestereknek, hogy tudassam velük weboldalunk paramétereit. Ezek használata növeli a nézettséget.

Linképítés

A linképítés lényege a weboldalunkra mutató linkek elhelyezése témában kapcsolódó értékes, színvonalas oldalakon.

Tartalom fejlesztés

A keresőoptimalizálás részeként is értelmezhető a látogatók számára hasznos szöveges és multimédiás tartalmak (képek, videók) megjelenítése.

Weboldal tesztelés

A weboldalak működését tesztelni kell különböző böngészőkben és felbontáson, eltérő operációs rendszereken, minél nagyobb mértékben lefedve a látogatók által használt csatornákat.

Elemzés

Weboldalaink működését professzionális szoftverek mérik. Egyesek marketing szempontokat figyelnek, mások a technikai paramétereket rögzítik. A naplófájlok elemzése és a rájuk való reagálás fontos része az online marketingnek.

A fentiek elvégzése olyan módon, hogy ügyfelet szerezzünk vállalkozásunknak, sok szakmai tapasztalatot és időt igényel. Cégünk hatékonyan el tudja ezeket végezni. Hogy működik a marketingünk, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Ön most ezt olvassa. Innen már csak egy gombnyomásnyira van a megoldástól: keressen meg, vagy kérjen ajánlatot!

© minden jog fenntartva
Szoftver fejlesztés
Egyedi szoftver fejlesztés
Nyilvántartó program
Számlázó program
Szerviz program
Honlap készítés
Weboldal készítés
Webáruház készítés
Mobil barát weboldal
Ötlettől a megvalósításig
Weboldal üzemeltetés
Weboldal frissítés
Honlap költöztetés
Domain fenntartás
Tárhely bérlés
Online marketing
Keresőoptimalizálás
Keresőregisztráció
Linképítés
Ügyfélszerzés
2003. - 2019. 16 éve a programozás világában.
Adatvédelmi nyilatkozat
info@betaszoftver.hu
Adószám: 11100290-2-42
Ügyviteli program kisvállalatoknak.