1149 Budapest Zugló XIV. kerület Törökőr
 
Online marketing

Ajánlatkérés
kötelezettség nélkül

Az Ön telefonszáma.


Hány fő dolgozik a vállalkozásban?

1 fő
2-10 fő
több, mint 10 fő


Melyik szolgáltatás érdekli?

Szoftver fejlesztés
Honlap készítés
Online marketing Honlap üzemeltetés

Online marketing Zugló


Az online marketing célja az ügyfél szerzés. A weboldal készítés, a domain regisztráció, a mobil barát weboldal kialakítása mind alapvető eszközök a látogatók szerzésében, de online marketing nélkül önmagukban erre nem alkalmasak.
Az online marketing több tevékenységet ölel fel. Többek között az alábbiakat tartalmazza.

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás – más néven SEO - során a weboldalt a keresők számára is láthatóvá tesszük a megfelelő módon. Egy designer látványt készít a látogatóknak, a SEO szakértő ugyanezt teszi átvitt értelemben a kereső programok részére. Legfontosabb partnerem ebben a Google.

Keresőregisztráció

A keresők több csatornát is biztosítanak a webmestereknek, hogy tudassam velük weboldalunk paramétereit. Ezek használata növeli a nézettséget és a kereső programoknak is jó.

Linképítés

A linképítés lényege a weboldalra mutató linkek elhelyezése

Tartalom fejlesztés

A keresőoptimalizálás részeként is értelmezhető a látogatók számára hasznos szöveges és multimédiás tartalmak megjelenítése.

Weboldal tesztelés

A weboldalak működését tesztelni kell különböző böngészőkben és felbontáson, eltérő operációs rendszereken, minél nagyobb mértékben lefedve a látogatók által használt csatornákat.

Elemzés

Weboldalaink működését professzionális szoftverek mérik. Egyesek marketing szempontokat figyelnek, mások a technikai paramétereket rögzítik. A naplófájlok elemzése és a rájuk való reagálás fontos része az online marketingnek.

Online marketing alakulása

Az online marketing egy sokrétű összetett, dinamikusan változó ág. A fentieken túlmenően folyamatosan kerülnek napvilágra újab és újabb fejlesztések. Ezek közül van, amelyek nem bizonyulnak életképesnek, így ezek kikopnak.

Kereső optimalizálás
Kereső motorok piaci megoszlása 2015-ben.

2010.-ben írták le a reszponzív kifejezés meghatározását. Ez a weboldal méreteinek igazodása a kijelző méreteihez. Magyarul mobil barát weboldalnak hívjuk. Az ehhez kapcsolódó eszközök köre folyamatosan bővül, egyre több lehetőség nyílik a mobilos használhatóság javítására.

2015. végén az Accelerated Mobile Pages szabványt mutatta be a Google. Az AMP lényege a weboldalak mobil eszközön történő megjelenésének felgyorsítása, a felhasználói élmény javítása. Az AMP oldalak száma nagy ütemben nő. A szabvány széles körű tesztelése még csak ezután kerül sorra. Elsősorban a közösségi oldalak és a hírportálok alkalmazzák. Őket követik a webáruházak. Hogy a weboldalunk AMP weboldal, vagy párhzamosan fut mellette egy AMP tüköroldal, hatással lesz oldalunk látogatottságára, összefügg a keresőkből érkező felhasználók számával is.

Érvényes CSS!

© minden jog fenntartva
Szoftver fejlesztés
Egyedi szoftver fejlesztés
Szerviz program
Nyilvántartó program
Ügyviteli szoftver
Honlap készítés
Weboldal készítés
Webáruház készítés
Mobil barát weboldal
Ötlettől a megvalósításig
Weboldal üzemeltetés
Weboldal frissítés
Honlap költöztetés
Domain fenntartás
Tárhely bérlés
Online marketing
Keresőoptimalizálás
Keresőregisztráció
Linképítés
Ügyfélszerzés
2003. - 2017. 14 éve a programozás világában.
 
 
 
Ügyviteli program kisvállalatoknak.