1192 Budapest Kispest XIX. kerület Kispest
info@betaszoftver.hu
 
Online marketing

Ajánlatkérés
kötelezettség nélkül

Az Ön telefonszáma.

Hány fő dolgozik a vállalkozásban?

1 fő
2-10 fő
több, mint 10 fő

Melyik szolgáltatás érdekli?

Szoftver fejlesztés
Honlap készítés
Online marketing
Honlap üzemeltetés
Online marketing Zugló


Az online marketing célja az ügyfél szerzés. A weboldal készítés, a domain regisztráció, a mobil barát weboldal kialakítása mind alapvető eszközök a látogatók szerzésében, de online marketing nélkül önmagukban erre nem alkalmasak. Az online marketing több tevékenységet ölel fel. Többek között az alábbiakat tartalmazza.

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás – más néven SEO - során a weboldalt a keresők számára is láthatóvá tesszem a megfelelő módon. Egy designer látványt készít a látogatóknak, a SEO szakértő ugyanezt teszi átvitt értelemben a kereső programok részére. Legfontosabb partnerem ebben a Google. Egyik nagy előnye, hogy hatékonyan lehet irányítani, hogy milyen keresőszavakra találják meg az Ön honlapját.

Keresőregisztráció

A keresők több csatornát is biztosítanak a webmestereknek, hogy tudassam velük weboldalunk paramétereit. Ezek használata növeli a nézettséget.

Linképítés

A linképítés lényege a weboldalunkra mutató linkek elhelyezése témában kapcsolódó értékes, színvonalas oldalakon.

Tartalom fejlesztés

A keresőoptimalizálás részeként is értelmezhető a látogatók számára hasznos szöveges és multimédiás tartalmak (képek, videók) megjelenítése.

Weboldal tesztelés

A weboldalak működését tesztelni kell különböző böngészőkben és felbontáson, eltérő operációs rendszereken, minél nagyobb mértékben lefedve a látogatók által használt csatornákat.

Elemzés

Weboldalaink működését professzionális szoftverek mérik. Egyesek marketing szempontokat figyelnek, mások a technikai paramétereket rögzítik. A naplófájlok elemzése és a rájuk való reagálás fontos része az online marketingnek.

A fentiek elvégzése olyan módon, hogy ügyfelet szerezzek vállalkozásunknak, sok szakmai tapasztalatot és időt igényel. Hatékonyan el tudom ezeket végezni. Hogy működik a marketingem, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Ön most ezt olvassa. Innen már csak egy gombnyomásnyira van a megoldástól: keressen meg, vagy kérjen ajánlatot!

© minden jog fenntartva
Szoftver fejlesztés
Egyedi szoftver fejlesztés
Nyilvántartó program
Számlázó program
Szerviz program
Honlap készítés
Weboldal készítés
Webáruház készítés
Mobil barát weboldal
Ötlettől a megvalósításig
Weboldal üzemeltetés
Weboldal frissítés
Honlap költöztetés
Domain fenntartás
Tárhely bérlés
Online marketing
Keresőoptimalizálás
Keresőregisztráció
Linképítés
Ügyfélszerzés
2003. - 2021. 18 éve a programozás világában.
Adatvédelmi nyilatkozat
info@betaszoftver.hu
Ügyviteli program kisvállalatoknak.