1192 Budapest Kispest XIX. kerület Kispest
info@betaszoftver.hu
 
Számlázó program

Ajánlatkérés
kötelezettség nélkül

Az Ön telefonszáma.

Hány fő dolgozik a vállalkozásban?

1 fő
2-10 fő
több, mint 10 fő

Melyik szolgáltatás érdekli?

Szoftver fejlesztés
Honlap készítés
Online marketing
Honlap üzemeltetés
Szoftver fejlesztés Zugló

Számlázó program fejlesztés

Számlázó szoftver fejlesztés során egy olyan online számlázó programot használhat, amelynek megoldott az online bekötése a NAV-hoz , bejelentése szabályosan megtörtént. Megfelelőségi nyiltatkozat, tanúsívány már nem szükséges hozzá. Számlázóprogramjaink a közelgő jogszabályi változásoknak is megfelelnek, legyen szó a 2020. április 1-én történő 2.0-ás szoftver verzióra átállásról, vagy a 2020. július 1-étől érvényes új online számla adatszolgáltatás szabályról, miszerint amennyiben egy adóalany (pl.: cég) vásárol, a számára kiállított számlán kötelező lesz feltüntetni az ő adószámát, valamint értékhatártól függetlenül valós idejű adatszolgáltatási kötelezettség alá esnek az adóalanyok között kibocsátott, belföldön teljesített ügyletekről kiállított számlák. Ez alól csak a közösségen belüli adómentes értékesítések lesznek kivételek.

Kinek érdemes fejlesztetni?

Aki automatizálni szeretné a mindennap ismétlődő munkafolyamatokat. Ilyen lehet például egy apróhirdetési oldal, amelybe a hirdetők feltöltik hirdetésiket, kiválasztják, hogy milyen kiemelést kérnek, milyen időtartamra és online kifizetik. A számlázó szoftver megszámolja a karaktereket, figyelembe veszi a speciális kéréseket és kiállít egy számlát. Vagy egy szőnyegtisztító cég számlázó programja, amely a munkalapokon szereplő szőnyeg méretek, anyag típusok alapján kiszámolja a tisztítás árát és erről számlát állít ki. A futárszolgálatok esetében is egyedi számlázó programról beszélhetünk. Egy szállítás megrendelésétől, az utánvéttel beszedett összeg eladó felé kiegyenlítéséig rengeteg időt és munkát tud megtakarítani egy jól működő szoftver.
Akinek az általános felhasználástól eltérő számlázási rutinja van. Ilyen lehet egy nagykereskedelem. Rövid idő alatt akár több száz tételes számlákat is ki kell tudni állítani. Bevételezésnél szintén sok száz tételről lehet szó.
Rengeteg hasonló példa van még, talán az Ön cégének a munkafolyamatai nagy részét is el tudja végezni egy egyedi fejlesztésű szoftver.

DOS számlázó program lecserélése

Sokan kerestek meg az elmúlt években, hogy a régi, jól bevált DOS-os számlázó programjukat le szeretnék cserélni. Nem azért, mert megunták. Az új jogszabályoknak már nem képesek megfelelni. 2018. július 1-től a 100.000 Ft és ennél magasabb áfa tartalmú számlák adatait azonnal be kell küldeni a NAV-hoz. A DOS-os számlázó programok online bekötése nem lehetséges.
Az új számlázó program fejlesztésnél megtartjuk a jól bevált megoldásokat. Sok kisebb nagyobb elévült funkció viszont átformálásra kerül, mert időközben más irányba haladtak a jogszabály alkotók és ehhez igazodni kell. A régi adatok átmentése megoldható, vagyis nem vész kárba az akár hónapokig is tartó munka, amivel anno rögzítették a több ezer terméket, vevőket, beszállítókat. Az átállásnál ügyelünk, hogy minél kevesebb kényelmetlenség adódjon.

 

© minden jog fenntartva
Szoftver fejlesztés
Egyedi szoftver fejlesztés
Nyilvántartó program
Számlázó program
Szerviz program
Honlap készítés
Weboldal készítés
Webáruház készítés
Mobil barát weboldal
Ötlettől a megvalósításig
Weboldal üzemeltetés
Weboldal frissítés
Honlap költöztetés
Domain fenntartás
Tárhely bérlés
Online marketing
Keresőoptimalizálás
Keresőregisztráció
Linképítés
Ügyfélszerzés
2003. - 2021. 18 éve a programozás világában.
Adatvédelmi nyilatkozat
info@betaszoftver.hu
Ügyviteli program kisvállalatoknak.