1192 Budapest Kispest XIX. kerület Kispest
info@betaszoftver.hu
 
Honlap üzemeltetés

Ajánlatkérés
kötelezettség nélkül

Az Ön telefonszáma.

Hány fő dolgozik a vállalkozásban?

1 fő
2-10 fő
több, mint 10 fő

Melyik szolgáltatás érdekli?

Szoftver fejlesztés
Honlap készítés
Online marketing
Honlap üzemeltetés
Weboldal üzemeltetés Zugló


Fontos, hogy a honap tulajdonosa tisztában legyen azzal, hogy a weboldal elkészültekor nem dőlhet hátra, nincs kész a feladatával. A java itt kezdődik. El kell érni, hogy a potenciális ügyfelek megtalálják. Folyamatos verseny zajlik a konkurenciával. Még az olyan oldalak is lemaradhatnak a Google találati rangsorban, amelyeknek a tartalmát adminisztrációs felületen a tulajdonos kezeli. Időről időre megjelennek újdonságok az internet világában, amiket a honlapoknak követniük kell, különben hátra sorolódnak. Fontos feladatnak tartom, hogy jó pozízióban tartsam az oldalt, állandó legyen az érdeklődés Ön felé a célközönség részéről. Weboldal üzemeltetés keretein belül az alábbi szolgáltatásokat nyújtom.

Weboldal frissítés

Új szövegek, képek feltöltése, új design elemek, szerkezeti módosítás időnként szükséges. Ez az együttműködés során kialakul, hogy milyen gyakorisággal és milyen mennyiségben.

Online marketing

Ügyfélszerzéshez az Internet ma már nélkülözhetetlen. Online marketing szolgáltatásomról itt olvashat bővebben.

Domain fenntartás

Az oldalhoz tartozó domain használati joga akkor marad meg a tulajdonosnak, ha időről időre befizeti az időszakos díját.

Tárhely bérlés

Weboldalaim, szoftvereim a legmodernebb kiépítésű szervereken futnak. Ezek a szerverek széles sávon kapcsolódnak az Internethez. Így az oldalak villámgyorsan töltődnek be. A tárhelyek a legmodernebb védelemmel vannak ellátva, az adatok biztonságban vannak. Az oldalakról rendszeres biztonsági mentés készül.

Követés

A követés olyan szolgáltatás, amely keretein belül hozzájuthat a program továbbfejlesztett verzióihoz. A frissítést a jogszabályi környezet változása indokolja, valamint a szerveren futó szoftverkörnyezet frissítése.

Weboldal költöztetés

Meg tudom oldani weboldala átköltöztetését az összes fájllal, adatbázissal és a beállításokkal az oldal folyamatos üzemelése mellett.

Domain átkérés

Ha új weboldal üzemeltetőt keres, szükség van a domain áthozására, hogy hozzáférést kaphassak a meglévő domainhez. Az ehhez kapcsolódó ügyintézést meg tudom oldani.

© minden jog fenntartva
Szoftver fejlesztés
Egyedi szoftver fejlesztés
Nyilvántartó program
Számlázó program
Szerviz program
Honlap készítés
Weboldal készítés
Webáruház készítés
Mobil barát weboldal
Ötlettől a megvalósításig
Weboldal üzemeltetés
Weboldal frissítés
Honlap költöztetés
Domain fenntartás
Tárhely bérlés
Online marketing
Keresőoptimalizálás
Keresőregisztráció
Linképítés
Ügyfélszerzés
2003. - 2021. 18 éve a programozás világában.
Adatvédelmi nyilatkozat
info@betaszoftver.hu
Ügyviteli program kisvállalatoknak.